Lees hier de blogs van Tandzorgcentrum Schieweg

 • 22/02/2021
  ​Alle diensten van TandzorgCentrum Schieweg

  Bij TandzorgCentrum Schieweg kunt u voor allerlei behandelingen terecht. Zo kunt u een afspraak maken voor een (periodieke) controle of gebitsreiniging, maar ook voor pijnklachten aan tanden

  of kiezen, voor het plaatsen van protheses en voor cosmetische tandheelkunde.We zetten onze diensten even voor u op een rijtje.

  Lees meer
 • 16/10/2020
  Een implantaat

  Als een gebit niet goed functioneert omdat er problemen met tanden en of kiezen zijn, is het plaatsen van een of meer implantaten waarop kronen, bruggen of zelfs een volledig kunstgebit kan worden geklikt, vaak een oplossing. Een implantaat is een kunstwortel die wordt geplaatst ter vervanging van de natuurlijke wortel van een tand of kies. Hiermee neemt het de functie van de oorspronkelijke wortel over, wat betekent dat de kaak en het bot in de goede vorm blijven en dat het botweefsel in tact blijft.

  Lees meer
 • 28/05/2020
  Tandzorgcentrum Schieweg en de coronamaatregelen

  De afgelopen maand hebben we bij Tandzorgcentrum Schieweg in Rotterdam hard gewerkt om onze praktijk voor te bereiden op de nieuwe anderhalve-meter-samenleving. En vanaf nu is het gelukkig mogelijk om onze reguliere zorg geleidelijk weer op te starten. In deze blog leest u hoe wij dat doen en hoe u zich voor kunt bereiden op een bezoek aan onze praktijk.

  Lees meer
 • 16/10/2019
  Waarom u moet kiezen voor een tandartsverzekering

  Ieder jaar moet u kijken naar uw zorgverzekering. Voldoet uw verzekering nog aan uw wensen of heeft u een uitgebreider pakket nodig? Vaak ziet u door de vele bomen het bos niet meer, zoveel aanbiedingen en deals van zorgverzekeraars komen er voorbij. Kiest u ervoor om over te stappen? Dan is het aan te raden om u eens goed te verdiepen in een aanvullende tandartsverzekering. In dit artikel leest u meer over waarom een aanvullende tandartsverzekering belangrijk kan zijn.

  Lees meer
 • 14/10/2019
  Wat u moet weten over de Mondhygiënist

  Het is van groot belang om uw tandvlees goed te verzorgen. Het tandvlees is immers de basis van een gebit. Is er iets mis met uw tandvlees dan is de kans groot dat er ook iets mis is met uw gebit. Daarom raden wij het aan om regelmatig uw tandvlees te laten controleren bij de Mondhygiënist. Hij of zij is opgeleid om uw tandvlees gezond te houden. Hieronder vertellen we u wat meer over de behandeling door een Mondhygiënist.

  Lees meer