Mondhygiëniste

Bij ons zijn drie mondhygiënistes werkzaam, bij wie u zonder verwijzing van de tandarts terecht kunt voor hulp met het voorkomen van problemen met uw gebit en tandvlees, gebitsreiniging en het behandelen van tandvleesaandoeningen. Kinderen zijn ook welkom. Tot 18 jaar worden hun behandelingen geheel vergoed door de basisverzekering.

Neem contact met ons op

Tandvleesproblemen

Tandvleesproblemen zoals bloedend tandvlees kunnen erg vervelend zijn en uiteindelijk meer problemen met uw gebit veroorzaken. Het is dan ook belangrijk om tandvleesaandoeningen op tijd te behandelen. Onze mondhygiënistes zijn ervaren in het voorkomen en behandelen van diverse tandvleesproblemen.

Contacteer ons

Gebitsreiniging

Goede gebitsreiniging is essentieel voor een gezond gebit. Goed poetsen, spoelen en flossen zijn hierbij natuurlijk het begin, maar soms kunnen uw gebit en tandvlees wel wat hulp gebruiken. De mondhygiëniste reinigt uw gebit uitgebreid voor u, ook op de plekken waar u zelf niet goed bij kunt. Ook kan zij die bruine aanslag van uw tanden verwijderen voor een stralend gebit.

Contacteer ons

Preventie

Onze mondhygiënistes helpen met de preventie van gebits- en tandvleesproblemen bij volwassenen en kinderen. Onderwerpen die hierbij bijvoorbeeld aan bod komen zijn het voorkomen van veel gaatjes, slechte hygiëne, slecht poetsen, plakvorming en tanderosie.

Heeft u last van tandvleesproblemen of zoekt u hulp met het voorkomen van gebitsproblemen voor u of uw kinderen? Maak vooral een afspraak met een van onze bekwame mondhygiënistes. Zij helpen u met plezier.

Contacteer ons

Contacteer ons

*Verplicht

Akkoord