Tandzorgcentrum Schieweg en de coronamaatregelen

De afgelopen maand hebben we bij Tandzorgcentrum Schieweg in Rotterdam hard gewerkt om onze praktijk voor te bereiden op de nieuwe anderhalve-meter-samenleving. En vanaf nu is het gelukkig mogelijk om onze reguliere zorg geleidelijk weer op te starten. In deze blog leest u hoe wij dat doen en hoe u zich voor kunt bereiden op een bezoek aan onze praktijk.

Een afspraak maken

Even bij ons binnenlopen om een afspraak te maken, is voorlopig niet mogelijk. We vragen u dan ook altijd te bellen voor een afspraak. Tijdens dit telefoongesprek stellen we u eerst een aantal gezondheidsvragen. Beantwoordt u deze allemaal met NEE dan wordt er een afspraak voor u ingepland.


De wachtkamer
Kom, als u een afspraak hebt, op precies de afgesproken tijd naar de praktijk. Vanwege de anderhalve-meter-regel kunnen er maar een beperkt aantal mensen plaatsnemen in de wachtkamer. Komt u te vroeg, dan is de kans groot dat u buiten moet wachten.

Uw en onze veiligheid
U was van ons al gewend dat we altijd werken volgens de hoogste hygiënestandaarden. Het werken met mondkapjes en het desinfecteren van handen en instrumenten hoorde altijd al tot onze basishandelingen en is dus vanzelfsprekend. U zult in de behandelkamer dan ook geen veranderingen zien. Wel zal u bij binnenkomst in de praktijk gevraagd worden uw handen te wassen en daarna niets meer aan te raken, ook uw mobiele telefoon niet.

Hebt u pijn in uw mond?
Hebt u kiespijn of voelt u andere pijn in uw mond, loop hier dan niet mee door, maar bel ons. Doe dit het liefst zo vroeg op de dag als mogelijk, dan kunnen we u misschien dezelfde dag nog helpen.

Wat als u verkouden bent of koorts hebt?
Als u verkouden bent of koorts hebt en u hebt een afspraak, dan vragen wij u om deze afspraak telefonisch af te zeggen en thuis te blijven. Pas als u 24 uur klachtenvrij bent, kunt u, wederom telefonisch, een nieuwe afspraak maken. Hebt u erge pijn in uw mond, bespreek dan telefonisch met ons hoe we dit voor u op kunnen lossen.

Hebt u nog vragen over onze nieuwe regels ten aanzien van de anderhalve-meter-maatschappij, bel ons dan tijdens kantooruren, we staan u graag te woord.

0
Feed