Tandarts

Momenteel zijn er twee tandartsen werkzaam bij Tandzorgcentrum Schieweg. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd en aangesloten bij het KRT, zodat u er zeker van kunt zijn dat u bij ons in bekwame handen bent. U kunt bij de tandarts terecht voor periodieke controles en bij pijnklachten. Onze tandartsen werken parttime, dus bij noodgevallen kan het zijn dat uw eigen tandarts niet beschikbaar is. In dat geval brengen wij u natuurlijk bij een van onze andere tandartsen onder.

Neem contact met ons op

Periodieke controles

Periodieke controles zijn ontzettend belangrijk voor het behouden van een gezond gebit. Als u tenminste twee keer per jaar uw gebit laat controleren, worden eventuele onregelmatigheden gevonden voordat deze zich kunnen ontwikkelen tot grotere problemen. Heeft u een hekel aan het jaarlijkse tandartsbezoek? Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt.

Contacteer ons

Pijnklachten

Pijnklachten in uw gebit zijn niet alleen erg vervelend – pijn is meestal ook een teken dat er iets goed mis is met uw gebit. Het is belangrijk dat klachten meteen behandeld worden zodat eventuele infecties zich niet naar omringende tanden en kiezen kunnen verspreiden. In het ergste geval kunnen niet behandelde ontstekingen blijvend uw tandvlees en kaakbeen aantasten. Gelukkig staan onze tandartsen klaar om u van de pijn af te helpen. Wij bieden diverse behandelingen aan om problemen met uw gebit op te lossen.

Heeft u last van tand- of kiespijn of is het tijd voor uw periodieke controle? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze tandartsen
om de mogelijkheden te bespreken.

Contacteer ons

Contacteer ons

*Verplicht

Akkoord