Cosmetische Tandheelkunde

Is uw gebit gezond, maar bent u er om een andere reden niet tevreden mee? Een lelijk gebit kan grote gevolgen hebben voor uw zelfvertrouwen. Wij bieden diverse soorten cosmetische tandheelkunde aan. Of uw gebit nou verkleurd is, een van uw tanden gebroken is, of u geheel ontevreden bent met het uiterlijk van een bepaalde tand; wij kunnen u helpen zodat u weer breeduit kunt lachen.

Neem contact met ons op

Cosmetische behandelingen

Er zijn verschillende cosmetische behandelingen, afhankelijk van de mogelijkheden en uw specifieke wensen. In overleg met u kiezen wij de geschikte behandeling. Voorbeelden van de mogelijkheden zijn:

- Het bleken van verkleurde tanden, met een stralende glimlach als resultaat. Wij bleken uw tanden op een veilige manier die u jarenlang prachtig witte tanden zal geven. Witte tanden zorgen ervoor dat uw gebit er weer fris en gezond uitziet.

- Herstel van afgebroken tanden. Als uw tand gebroken is, bijvoorbeeld na een val of doordat u op iets hards gebeten heeft, kunnen wij deze weer voor u repareren. Dit is niet alleen belangrijk voor een esthetisch gebit, maar voorkomt ook dat de kwetsbare binnenkant van uw tand blootgesteld wordt aan bacteriën en zuren.

- Een lelijke tand kan vervangen worden door een kroon of bedekt worden met een facing. Zo ziet deze er weer net zo uit als de omringende tanden. Facings worden gemaakt van porselein of composiet en om uw bestaande tand geplaatst. Een kroon vervangt uw tand, maar hierbij blijft de wortel intact. In beide gevallen geldt: die lelijke tand is voorgoed verleden tijd.


Bent u ontevreden met het uiterlijk van uw gebit? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u weer vrijuit kunt lachen.


Contacteer ons

Contacteer ons

*Verplicht

Akkoord