​Alle diensten van TandzorgCentrum Schieweg

Bij TandzorgCentrum Schieweg kunt u voor allerlei behandelingen terecht. Zo kunt u een afspraak maken voor een (periodieke) controle of gebitsreiniging, maar ook voor pijnklachten aan tanden

of kiezen, voor het plaatsen van protheses en voor cosmetische tandheelkunde.We zetten onze diensten even voor u op een rijtje.

De tandarts

Bij onze tandartsen kunt u terecht voor de periodieke controle van uw gebit. Om een gezond gebit te behouden, is het verstandig dit zeker twee keer per jaar te laten doen. De tandarts is er ook voor als u pijnklachten aan uw tanden of kiezen ervaart, of als u een prothese, kroon of brug nodig hebt.

Protheses, kronen en brugwerk
Als er in uw gebit tanden of kiezen vervangen moeten worden, omdat ze afgebroken zijn, of omdat ze dusdanig aangetast zijn dat een reparatie met een vulling niet meer helpt, kan de tandarts een prothese, kroon of een brug adviseren. Hiermee wordt u gebit in ‘oude staat’ hersteld en u bent van uw klachten af. Protheses, maar ook kronen en bruggen, zijn tegenwoordig niet meer van echte tanden en kiezen te onderscheiden, men zal dan ook niet zien dat u het draagt.

Wortelkanaalbehandeling
Het kan voorkomen dat de tandarts bij u een wortelkanaalbehandeling moet uitvoeren. Dit is nodig als de pulpa (de zenuwen en de bloedvoorziening in tand of kies) ontstoken of afgestorven is. De tandarts verwijdert onder plaatselijke verdoving het aangetaste weefsel en behandelt als dat nodig is ook de ontsteking.
 

Cosmetische tandheelkunde
Bent u niet tevreden over het uiterlijk van uw tanden en kiezen? Dan hoeft u hier niet mee rond te blijven lopen. Bij TandzorgCentrum Schieweg hebben we diverse mogelijkheden u weer een stralende glimlach te geven. Zo kunt u bij ons uw tanden laten bleken, we kunnen afgebroken tanden onzichtbaar herstellen en kronen en/of facings plaatsen die niet van echt te onderscheiden zijn.

De mondhygiënist
Bij TandzorgCentrum Schieweg werken twee mondhygiënisten waar u zonder verwijzing terecht kunt voor hulp bij het voorkomen van problemen aan uw gebit en/of tandvlees. U kunt uw gebit (periodiek) laten reinigen en een mondhygiënist kan zelfstandig tandvleesaandoeningen, zoals bloedend tandvlees, behandelen. 


Voorkom problemen aan uw gebit. Maak twee keer per jaar een afspraak voor een periodieke controle bij zowel de tandarts als de mondhygiënist van TandzorgCentrum Schieweg.

0
Feed